Anne Heche's familie deelt tragisch nieuws; actrice gaat auto-ongeluk niet overleven

De verwondingen van de 'Donnie Brasco'-ster zijn te ernstig.

FilmTotaal 12 augustus 2022 09:40 in Celebrity
Een week geleden kregen we te horen dat actrice Anne Heche betrokken was bij een ernstig ongeluk. Ze werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar haar familie heeft nu al laten weten dat ze het niet gaat overleven.

Heche, o.a. bekend van Donnie Brasco en Six Days Seven Nights, crashte haar wagen tegen een huisgevel in Los Angeles, waardoor haar auto in brand vloog. Ze werd met een zware hersenbeschadiging naar het ziekenhuis gesneld, maar ze gaat het niet redden.

Familie
De 53-jarige Heche wordt nu nog in coma gehouden, maar doktoren hebben al laten weten dat ze aan haar verwondingen zal bezwijken. Een woordvoerder van de familie laat zich er nu over uit: "We willen iedereen bedanken die voor Anne heeft gebeden. Ook willen we de staf van het ziekenhuis bedanken, ze hebben heel goed voor haar gezorgd".

"Het ongeluk was zo ernstig dat Anne Heche een te zware hersenbeschadiging heeft overgehouden, waar ze niet van kan herstellen". De woordvoerder voegt eraan toe dat Heche van de beademing wordt losgekoppeld zodra duidelijk is of ze haar organen kan doneren, iets dat zij blijkbaar altijd wou doen.

Afscheid
Ondanks het feit dat Heche er wel nog 'is', neemt de familie al afscheid in een statement: "Anne had een groot hart. Ze raakte iedereen met haar vrijgevigheid. Ze had een buitengewone talent, maar ze wilde vooral liefde en vriendschap verspreiden".

"Ze hielp de aanvaarding van elke vorm van liefde grote stappen vooruit. Anne zal herinnerd worden om haar moedige eerlijkheid. We zullen haar missen voor het licht dat ze in ons leven bracht".

NieuwsFilm