Heksen in het MCU! Dit is 'Agatha: House of Chaos'

Heksen in het MCU! Dit is 'Agatha: House of Chaos'

Agatha: House of Chaos wordt een interessante serie.

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. In deze artikelenreeks zetten we alle komende toevoegingen op een rij, inclusief wanneer je 'm kan verwachten en of dat in de bioscoop of op Disney+ is.

Agatha: Coven of Chaos (2023)
Gemaakt door: ? | Cast: Kathryn Hahn
Agatha: Coven of Chaos heette lange tijd Agatha: House of Harkness. Het verhaal wordt natuurlijk nog geheim gehouden, al is er genoeg bekend om al even los te gaan en erop los te speculeren.

Het verhaal van Agatha: House of Chaos
We leerden in de finale van WandaVision dat Agatha vast kwam te zittenin het stadje Westfield. De heks zal in deze serie natuurlijk weer vrij komen en voor haar eigen vorm van chaos gaan zorgen in het universum. Er kunnen meerdere personages te zien zijn, waaronder White Vision, de Maximoff-tweeling en Monica Rambeau.

De cast
Over de cast is echt weinig zeker. Eigenlijk is op moment van schrijven alleen bekend dat Kathryn Hahn terug is als Agatha.

Wat wil Agatha?
Agatha zal in Agatha: House of Chaos natuurlijk vrij willen zijn. Voordat ze zichzelf onthulde als heks, kwamen we erachter dat ze al jaren oud is en verbonden is aan de heksen van Salem. We zagen in de serie WandaVision dat ze eeuwenoud is en ooit bijna levend verbrand werd door woeste dorpelingen. Agatha is volgens Marvel iemand die ook instructeur in magie is, en kan in die vorm Wanda uiteindelijk ook helpen. Mocht Wanda natuurlijk de gebeurtenissen van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness overleefd hebben.

Agatha: Coven of Chaos is in de winter van 2023 te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair