Disney+ voegt 4 films nieuw toe, waaronder een Nederlandse topper

Weer een leuk weekje op Disney+.

Jim Pedd 13 augustus 2022 07:44 in Featured
Vier nieuwe titels op Disney+ in deze week waarin de streamingdienst weer eens heel wat nieuwe abonnees toevoegde wereldwijd. Disney+ voegde onder meer een Nederlandse topper toe en een klassieker uit het repertoir van Lindsay Lohan.

Stay (2005)
Regie: Marc Forster | Cast: Ewan McGregor, Ryan Gosling, Kate Burton, Naomi Watts
Henry Letham (Ryan Gosling), een jongeman die levend uit een auto-ongeluk ontsnapt, wordt opgevangen door de psychiater Sam Foster (Ewan McGregor). Zijn trauma begint als een soort van paranoia die hem instaat stelt dingen te voorspellen, zoals zijn eigen dood. Sams vriendin Lila Culpepper (Naomi Watts), die eveneens een zelfmoordpoging ondernam, wil samen met Sam koste wat kost de zelfmoord van Letham vermijden. Maar wil Henry wel geholpen worden?

Just My Luck (2006)
Regie: Donald Petrie | Cast: Lindsay Lohan, Chris Pine, Samaire Armstrong, Bree Turner
Het sexy meisje Ashley (Lindsay Lohan) uit Manhattan wordt door vele mensen als het gelukkigste meisje van de buurt gezien. Echter, als ze de sombere Jake ontmoet (Chris Pine), realiseert ze zich te laat, dat ze haar geluk heeft geruild voor dat van hem, toen ze hem kuste op een feestje.

De Beentjes van Sint Hildegard (2020)
Regie: Johan Nijenhuis | Cast: Herman Finkers, Johanna ter Steege, Leonie ter Braak
Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In De beentjes van Sint-Hildegard nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

Bee Season (2005)
Regie: Scott McGehee, David Siegel | Cast: Richard Gere, Juliette Binoche, Flora Cross, Max Minghella
Eliza Naumann voelt zich een doodgewoon meisje. Alle aandacht van haar vader, een professor, gaat uit naar haar briljante broer Aaron. Haar moeder heeft het te druk met haar baan om haar veel aandacht te schenken. Maar dan wint ze opeens een spellingswedstrijd en er gaat met haar nieuw ontdekte talent een wereld voor haar open.

NieuwsFilm