Deze succesvolle Marvel-film heeft Netflix helemaal in zijn greep

Spider-Man: No Way Home direct op de eerste stek.

Bram de Groot 13 augustus 2022 08:46 in Algemeen
Eerder deze week verscheen op Netflix de succesvolle Marvel-film Spider-Man: No Way Home. De film van Sony Pictures en Marvel Studios staat niet geheel onverwacht gelijk op de eerste plaats in de Netflix Top 10.

Eind 2021 en begin 2022 wist de derde solofilm van Spider-Man (Tom Holland) in het Marvel Cinematic Universe een kleine $2 miljard wereldwijd op te halen. En dat is niet raar, aangezien de film belangrijke personages uit de eerdere Spider-Man films van Sony terughaalde.

Spider-Man: No Way Home op #1 in Netflix Top 10
Naast de enorme box office noteerde No Way Home ook een waanzinnig ontvangst. Om de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film op een uitstekende 9,3/10.

"No Way Home is een groter, gedurfder Spider-Man vervolg en breidt de reikwijdte en inzet van de franchise uit zonder de humor en het hart uit het oog te verliezen," luidt de critics consensus.

Je kunt Spider-Man: No Way Home nu hier op Netflix kijken.


De synopsis: Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

NieuwsFilm