Jason Momoa noemt 'Conan' een 'k*tfilm', regisseur reageert

Marcus Nispel is het zelfs eens met de hoofrolspeler.

Wouter Drummen 13 augustus 2022 10:52 in Algemeen
Jason Momoa is vandaag de dag een grote acteur in Hollywood. Dit heeft hij voornamelijk te danken aan de Game of Thrones-serie, waardoor hij door wist te breken. Daarna had hij de rollen voor het oprapen, maar niet ieder project was even succesvol.

Eerder deze week liet Momoa, o.a. bekend als Aquaman in het DCEU, zich uit over een van zijn grootste flaters, namelijk Conan the Barbarian uit 2011. Zo zei hij: "Op de set was het een van de beste ervaringen van mijn leven. Tot anderen de boel overnamen en er een k*tfilm van maakten".

Regisseur
Nu laat de regisseur van de film, Marcus Nispel, ook van zich horen. Hij reageert op de kritiek, maar haalt niet uit naar Momoa. Sterker nog, hij begrijp de frustratie van de acteur: "Als filmmaker in Hollywood ben je vaak gewoon als het ware een hond die aan meerdere lijnen hangt".

"Het was dan ook moeilijk om in die omstandigheden 'Conan' te maken. Voor mij was het een van de slechtste ervaringen van mijn leven dus ook ik ben zeker niet tevreden met het resultaat".

Gelukkig
De filmmaker is wel blij dat de film niet de doodsteek betekende voor de carrière van Momoa. Zo vervolgt Nispel: "Ik ben wel echt opgelucht dat 'Conan' er niet voor heeft gezorgd dat Momoa niet door kon breken. Ik heb sowieso altijd gezegd dat hij een uitstekende Conan was. Ik heb in ieder geval genoten van onze samenwerking en ik ben blij dat hij het gemaakt heeft".

NieuwsFilm