Mark Ruffalo (Hulk) komt op voor Marvel door naar Star Wars uit te halen

De acteur komt op voor zijn films.

Wouter Drummen 13 augustus 2022 11:10 in Algemeen
Gisteren uitte Star Trek-scenarist Damon Lindelof kritiek op Marvel. Hij is van mening dat er teveel superheldenfilms worden gemaakt, die daardoor op elkaar lijken en niet meer erg speciaal zijn. Hier is Mark Ruffalo het niet mee eens.

Ruffalo speelt al enkele jaren een grote rol in het MCU, namelijk Avenger de Hulk. Hij komt nu op voor Marvel en hun strategie: "Dit is nu eenmaal hoe het gaat. Deze films zijn een tijdje populair en dan komt er weer iets nieuws".

Juist goed
Ruffalo is dan ook van mening dat Marvel het goed aanpakt: "Ze geven regisseurs genoeg vrijheid om hun specifieke stempel op een project te drukken. Zo geven ze het bronmateriaal altijd dat klein beetje extra!"

Vervolgens vergelijkt de acteur Marvel met Star Wars. Ruffalo vindt dat Marvel het beter doet en telkens weer met iets nieuws komt, maar hetzelfde kan hij niet zeggen over 'A Galaxy Far, Far Away'.

Star Wars
Zo vervolgt hij: "Bij die films krijg je juist elke keer weer hetzelfde te zien. Soms misschien met ietwat meer humor, of verandert de animatie een beetje, maar je zit wel steeds in dezelfde wereld. Dat is bij Marvel anders. De ene Marvel-film kan compleet verschillend aanvoelen en een heel ander gevoel opwekken dan een ander verhaal in dat universum".

NieuwsFilm