Yolanthe Cabau en haar 3 zussen geven zich prijs op Insta-foto

Vier brunettes bij elkaar.

FilmTotaal 13 augustus 2022 23:51 in Celebrity
Wat hebben de Nederlandse celeb Yolanthe Cabau en haar vele zussen gemeen? Nou, dat ze er allemaal stuk voor stuk prachtig uitzien en dat bewijst Yolanthe met een nieuwe zomerse foto op de social Instagram.

De in Ibiza geboren ster is op dit moment te zien in de Nederlandse bioscopen. Ze heeft namelijk een bijrol in de kinderfilm De allergrootste slijmfilm van regisseur Martijn Smits. Ze is te zien naast namen als Bibi, Patrick Aliev en Denise Aznam.

De Engelstalige film Egyptian Affair heeft ze ondertussen al opgenomen en ligt nu op de montagetafel. Waarschijnlijk verschijnt de avonturenfilm eind dit jaar of begin volgend jaar.

Opvallend met zussen op Instagram
Op een dag dat het kwik in Nederland weer richting de 40 graden gaat, zorgt Yolanthe ervoor dat haar Instagram-pagina ook wat warmer wordt met een foto van haar zussen en zichzelf in bikini.

"​​Een van de grootste zegeningen in mijn leven zijn mijn broers en zussen! Ik heb 8 zussen en 4 broers! Wij zijn 13 kinderen allemaal geboren op Ibiza! 💕🏝 Hier met Rebecca Cabau, Xelly Cabau & Marina Cabau ️👯‍♀️ Hou zo ontzettend veel van jullie meiden!! #Sisters&Besties," aldus Yolanthe.


De foto van de 37-jarige Yolanthe en haar zussen zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm