Hoe de nieuwe 'John Wick'-film vernieuwend wil zijn na al 3 films

Chad Stahelski heeft plannen.

Jim Pedd 14 augustus 2022 06:22 in Algemeen
We wachten al een lange tijd op John Wick: Chapter 4. Vorige maand werd tijdens de San Diego Comic-Con gelukkig voor het eerst iets van de daadwerkelijke film gepresenteerd.

Nu horen we zo nu en dan kleine details naar buiten komen rond John Wick: Chapter 4. Zo blijkt het de langste film in de reeks te zijn. Regisseur Chad Stahelski, die tot nu toe elk deel regisseerde, sprak met Variety over wat fans verder nog mogen verwachten van de actieknaller.

John Wick: Chapter 4
"Ik hou van mythologie," begon Stahelski tegenover Variety. "Ik hou van een goede mythe."

"Ik geloof niet echt in een drie-akten-structuur, ten minste niet voor de John Wick-films. Ik geloof in het vertellen van een verhaal en ermee stoppen. We hebben John Wick altijd gezien als Odysseus. Dus we nemen de tijd om het verhaal te vertellen. Zolang we niet in slaap vallen tijdens het kijken, gaan we ermee door. Maar ik geloof dat je een toilet-limiet hebt."

Toen hem gevraagd werd hoe men ninja's op motoren van de vorige film wil overtreffen in John Wick: Chapter 4, had hij nog een gevat antwoord: "ninja's in auto's? Ik weet het niet! Het zijn altijd ninja's man!"

NieuwsFilm