Scarlet Witch is cruciaal om Kang te verslaan in 'Avengers 5' en 'Avengers 6'

Scarlet Witch is cruciaal om Kang te verslaan in 'Avengers 5' en 'Avengers 6'

Zonder haar lijken de helden van de Aarde kansloos.

Scarlet Witch is een cruciaal personage geworden in Marvels Phase 4. En ze zou zomaar eens een nog belangrijkere rol kunnen spelen in de toekomst. Is zij in Phase 6 niet stiekem de enige die nog op kan staan tegen Kang the Conquerer?

Marvel onthulde dat het tot november 2025 bezig is met de Multiverse Saga. Kang is daarin de grote vijand, waarbij de Avengers het tegen hem en meerdere varianten op moeten nemen.

Scarlet Witch is extreem krachtig
Wanda Maximoff ontwikkelde haar krachten pas echt in WandaVision, toen ze het trauma van het verlies van Vision moest verwerken. Ze eindigde met de Darkhold, wat weer leidde tot chaos en stress in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Hoewel we Kang nog niet op volle kracht gezien hebben, weten we dat hij extreem sterk wordt. Immers beheerst hij het multiversum. Wellicht is Wanda de enige die hem kan verslaan.

We weten dat Wanda krachtiger is dan de Sorcerer Supreme. En voorbestemd is om de wereld te verwoesten. Haar krachten zijn Chaos Magic, waarmee ze extreem potent, maar ook extreem onvoorspelbaar zijn.

Tot nu toe zagen we haar krachten vooral in die Doctor Strange-film en wees alles erop dat ze zo sterk is dat bijna niemand van haar kan winnen. Ze verwoestte Kamar-Taj, doodde de Illuminati. Hoewel ze dood lijkt te zijn, hoeft dat helemaal niet zo te zijn.

Wellicht dat Wanda dus nog een grote rol te spelen heeft in het MCU.

NieuwsFilm

meest populair