'The Matrix Resurrections' maakt Agent Smith de meest krachtige vijand in de franchise

'The Matrix Resurrections' maakt Agent Smith de meest krachtige vijand in de franchise

Sterker nog dan The Analyst.

The Matrix Resurrections is de nieuwste toevoeging aan de franchise. Daarin zien we dat The Analyst zwakker is dan Agent Smith.

The Analyst is de grote vijand van The Matrix Resurrections, en verantwoordelijk voor de wederopstanding van Neo en Trinity. Hij nam het over van The Architect en lijkt almachtig. Maar de weer terug tot leven gekeerde Agent Smith is in feite krachtiger.

The Matrix Resurrections
Agent Smith keert net als Neo en Trinity terug tot leven in The Matrix Resurrections. Smith is in de film de zakenpartner van Neo, in hun gamestudio. Smith krijgt zijn herinneringen echter langzaamaan terug tijdens de reddingspoging van Neo door de crew van de Mnemosyne en de aanval op de studio door een SWAT-team.

The Analyst heeft het vermogen om de tijd te beheersen. Hij gebruikt die kracht om Neo uit te leggen hoe hij diens band met Trinity gebruikt om de Neo effectiever te laten draaien dan ooit tevoren.

Tijdens de climax van The Matrix Resurrections blijkt echter dat Agent Smith de tijd ook kan manipuleren, tot grote verbazing van The Analyst. Dat is een grote bedreiging voor dat personage, meer nog dan Neo en Trinity.

Het maakt van Agent Smith iemand die de zwakten van The Analyst kan gebruiken en zichzelf zowat de heerser van de Matrix kan maken.

NieuwsFilm

meest populair