'The Batman'-vervolg komt er, maar pas over vele jaren

'The Batman'-vervolg komt er, maar pas over vele jaren

Matt Reeves heeft nog wel even nodig.

Schrijver en regisseur Matt Reeves mag nog altijd een vervolg maken op The Batman. Alleen gaat het nog wel even duren voordat je die film in de bioscoop kunt zien.

Variety meldt vandaag dat het vervolg op The Batman nog altijd in de maak is. Alleen heeft de film nog geen groen licht gekregen van Warner Bros. en DC Films. Dat niet alleen: het kan nog jaren duren voordat de film dan eindelijk in de bioscoop te zien is.

The Batman-vervolg
Warner Bros. kondigde het vervolg op The Batman in april officieel aan. Maar daarna besloot de filmstudio, ingegeven door de nieuwe eigenaar, een aantal projecten te cancellen. Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav gaf aan dat dit te maken had met "het beschermen van het merk DC".

Volgens Zaslav ligt er een tienjarenplan voor de toekomst van DC Films, een beetje zoals Marvel Studios dat soort plannen ook maakt voor al zijn 'fases'.

De focus ligt volgens Zaslav op "de vraag hoe we een film zo goed mogelijk kunnen maken. DC is iets dat we beter kunnen maken, en dat is iets waar we op gefocust zijn op dit moment."

The Batman was in maart in de bioscoop te zien en bracht wereldwijd 751,1 miljoen dollar op aan de box office. Inmiddels kan je 'm op HBO Max streamen.

NieuwsFilm

meest populair