Duidelijke aanwijzing dat 'She-Hulk' de film 'Planet Hulk' opzet

Duidelijke aanwijzing dat 'She-Hulk' de film 'Planet Hulk' opzet

She-Hulk: Attorney at Law start donderdag.

Deze week zal de serie She-Hulk: Attorney at Law op Disney+ van start gaan. In de film krijgen we het debuut van het Marvel-personage Jennifer Walters te zien. Maar ook Bruce Banner alias Hulk zal ook een rol in de film krijgen.

De eerste aflevering zal ongetwijfeld laten zien hoe Walters aan haar krachten komt. Dit gegeven is uiteraard al bekend uit de comics. Om haar in leven te houden na een heftig auto-ongeluk moet haar neef Bruce haar bloed doneren.

Let op: hierna volgen mogelijke SPOILERS voor de serie She-Hulk!


Leidt She-Hulk tot Planet Hulk?
In een nieuwe officieel vrijgegeven clip zien we het auto-ongeluk dat Jennifer en Bruce hebben. De aanleiding van dat ongeluk is mogelijk al een hint naar de langverwachte film [i]Planet Hulk[/b].

In onderstaande clip zien we namelijk dat het ongeluk ontstaat doordat er een ruimteschip zomaar voor de auto van het duo hangt. Het betreft een schip van de planeet Sakaar, het strijdtoneel in de film Thor: Ragnarok uit 2018.

De kans bestaat dat Bruce Banner door het ongeluk terug de ruimte ingaat om af te rekenen met de Grandmaster of wie er ook de baas is op de planeet.



NieuwsFilm

meest populair