'Lord of the Rings'-promo onthult voor het eerst Númenor!

Dat ziet er bloedmooi uit.

Jim Pedd 16 augustus 2022 07:27 in Video
The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich af in een bijzondere tijd. De Tweede Era is een tijd die eerst rustig leek, maar naarmate deze vorderde langzaamaan steeds minder rustig werd en uiteindelijk escaleerde het zelfs tot grootscheepse oorlog waarbij zo'n beetje alle rassen van Midden-Aarde met elkaar vochten.

Dat niet alleen: de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power laat namelijk ook iets zien van de eilandnatie Númenor, die ten val komt in de show. Het is een geïsoleerd land, dat bewoond wordt door trotse mensen die gelden als de sterksten van hun soort.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-promo
Nu de release van The Lord of the Rings: The Rings of Power nog minder dan twee weken in de toekomst ligt, is het tijd om meer en meer te laten zien. Vandaag is er een promo waarin we vanuit het oogpunt van Galadriel en het nieuwe personage Halbrand de eilandnatie bezoeken. In onderstaande clip zie je Númenor in al zijn pracht en praal:De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power laat vermoedelijk zien hoe Isildur uiteindelijk, als afstammeling van het eiland, Sauron wist te verslaan door zijn vingers af te hakken. En aan de hand van Aragorn, zoon van Arathorn en afstammeling van de bewoners van het eiland, eindigt Sauron zelfs in de Derde Era.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien.

NieuwsFilm