'Batgirl'-acteur noemt Warner Bros.-baas laf en een imbeciel

CEO David Zaslav maakt weinig vrienden in zijn eerste periode.

Bram de Groot 16 augustus 2022 10:37 in Algemeen
Nadat de film al (grotendeels) was opgenomen besloot Warner Bros. Discovery onder leiding van CEO David Zaslav de stekker uit de DCEU-film Batgirl te trekken. Er waren al heel wat reacties vol teleurstelling.

In gesprek met Indiewire laat een (nog) onbekend acteur zich uit over de situatie. De acteur had ook een rol in de film en vindt de keuze van de CEO laf en noemt Zaslav zelfs een imbeciel.

"Ik ben erg beledigd door wat er is gebeurd en vind het verschrikkelijk voor de regisseurs en Leslie Grace, die allemaal geweldig waren om mee samen te werken, evenals alle technici," zei de acteur die anoniem wilde blijven.

Enorme lafaard
"Het was een enorme, lonende uitdaging om deze film te maken tijdens Covid en tijdens het koude weer in Glasgow," voegde hij toe. "Geen van deze dingen doet er toe voor een imbeciel als [Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav]."

"Zijn lafheid is buitengewoon. Ik ben blij dat ik eraan heb mogen deelnemen en ik wens alle betrokkenen het beste - behalve de pakken bij Warner Bros. Maar ze worden allemaal vroeg of laat vervangen," eindigde de reactie.

De film van Bilall Fallah en Adil El Arbi moest begin 2023 in de bioscoop verschijnen. Doordat Warner Bros. de film heeft afgeschreven is het onmogelijk om de film ooit uit te brengen.

NieuwsFilm