3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 16 augustus 2022 20:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Cobalt Blue (2022)
Regie: Sachin Kundalkar | Cast: Prateik Babbar, Neelay Mehendale, Anjali Sivaraman, e.a.
Tanay, een aspirant-schrijver, en zijn vrijgevochten zus Anuja worden beiden verliefd op een kunstenaar die in hun ouderlijk huis verblijft. Hij is de perfecte huurder, maar ook mysterieus, want over zijn achtergrond laat hij niets los. Zijn aanwezigheid schudt de traditionele familie van Tanay en Anuja flink op.

Ghostbusters: Afterlife (2021)
Regie: Jason Reitman | Cast: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, e.a.
Phoebe verhuist met haar moeder en broertje naar de boerderij waar hun overleden opa ooit woonde. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke spokenjagers. Wanneer er nieuw bovennatuurlijk gevaar opduikt, moeten Phoebe en haar vrienden besluiten of ze in de voetsporen van haar opa willen treden.

The Lost City of Z (2016)
Regie: James Gray | Cast: Charlie Hunman, Robert Pattinson, Sienna Miller, e.a.
De Britse avonturier Percy Fawcett ontdekt op een van zijn tochten door het Amazonewoud de restanten van een oude, maar ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland gelooft niemand hem echter. Fawcett is vastberaden om terug te keren naar de jungle om het bestaan van de mysterieuze stad aan te tonen.Lees ook:NieuwsFilm