Marvel en superheld-acteur weigerde rol in 'Deadpool 2'

Maar uiteindelijk kwam het toch nog van een samenwerking met regisseur David Leitch.

Wouter Drummen 16 augustus 2022 15:48 in Algemeen
Aaron Taylor-Johnson was te zien als superheld Quicksilver in Avengers: Age of Ultron, maar legt hierin het loodje. Toch was hij bijna weer te zien in een andere superheldenfilm, namelijk Deadpool 2.

De acteur, die momenteel te zien is in Bullet Train, geeft op dit moment de nodige interviews om zijn nieuwste project te promoten. Tijdens een recent gesprek liet hij weten dat hij bijna voor Deadpool 2 had getekend.

Reactie
Bullet Train werd namelijk geregisseerd door David Leitch. De filmmaker was eveneens verantwoordelijk voor het Deadpool-vervolg, en had dus al contact gehad met Taylor-Johnson, die er het volgende over te zeggen heeft.

"'Bullet Train' was echt zo een project waar iedereen aan wilde meedoen, maar David had me al eerder gevraagd voor 'Deadpool 2'. Ik heb hem toen dus al ontmoet, maar het kwam er niet van. Het was dus wel grappig toen ik hem weer tegenkwam voor dit nieuwe project".

Gesprek
Zo vervolgt de acteur: "Ik zei toen tegen David: 'He, ken je me nog?'. Zijn antwoord was als volgt: 'Zeker, ik vind je een goede acteur'. Dus ik zei: 'Cool, dus, wat heb je voor me?'. Toen kreeg ik weer te horen: 'Loop niet te hard van stapel, er zijn nog 10 andere acteurs die dezelfde rol willen en het zijn ook grotere namen dan jij'."

Misschien was dit een grapje, aangezien hij wel de rol kreeg voor Bullet Train, of misschien was de filmmaker toch wel nog wat zuur dat hij al die jaren geleden werd afgewezen. Helaas zegt Taylor-Johnson niet wat voor een rol hij gekregen zou hebben, al doet het gerucht de ronde dat hij een X-force lid zou hebben gespeeld, dus misschien ging het enkel en alleen om een cameo.

NieuwsFilm