Yasmin Karssing heeft nauwelijks iets aan op Insta-foto's

Yasmin Karssing heeft nauwelijks iets aan op Insta-foto's

De Nederlandse celeb doet het goed op Instagram.

Afgelopen jaren weet Yasmin Karssing de aandacht wel op te zoeken. Zo is ze zangeres en klust ze bij als actrice. Waarschijnlijk zien we komende jaren nog meer van haar. En dat doet ze op Instagram ook nog haar best.

Dit jaar dook de in 1994 geboren Yasmin op in drie producties. De eerste was de onbekendere film Merindu Cahaya de Amstel. Vervolgens had ze een bijrolletje in de grote Amerikaanse serie Atlanta en haar laatste wapenfeit is voorlopig een rol in de tv-serie Tropenjaren.

Opvallend op Instagram
"Beetje laat met posten maybe, maar hier nog een kleine recap van het prachtige Zuid-Frankrijk - de plek waar ik voor het eerst mijn bikini andersom droeg zoals heel internet doet afgelopen jaar en ik kan jullie vertellen, het zit fokkin' irritant maar ja, I kinda get the vibe," schrijft Yazzie bij de foto's.

"Krijg weer meteen zin in een pina colada, maar helaas zit ik momenteel in een bloedhete verhuiswagen te zweten en te sjouwen als een gek, ach ja het is niet elke dag feest, maar daar hebben we de vakantiefoto's voor, ok doei ☀️✨"


Bekijken hoe de 27 jarige Yasmin Karssing eruit zien in Zuid-Frankrijk? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair