Eerste reacties Marvels 'She-Hulk: Attorney at Law': anders maar beter dan verwacht!

De eerste vier afleveringen zijn een groot succes!

Wouter Drummen 17 augustus 2022 10:58 in Algemeen
Marvel staat natuurlijk bekend om alle superheldenfilms, maar ook verschijnen er regelmatig nieuwe series op Disney+. Nu is She-Hulk: Attorney at Law aan de beurt, waarvan de eerste recensies online staan!

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarom She-Hulk wel haar eigen serie krijgt, maar Hulk niet, iets dat sommige fans wel jammer vinden. Toch pakt She-Hulk goed uit, want de nieuwe serie weet op dit moment de filmcritici te overtuigen!

Eerste reacties
De eerste vier afleveringen zijn zeer positief onthaald. Het mag dan wel om een komedie gaan, het project is goed geschreven en slim in elkaar gezet. Het is echter wel licht en kijkt lekker weg. Hoofdrolspeelster Tatiana Maslany krijgt veel lof, maar ook regisseuse Kat Coiro en schrijfster Jessica Gao worden geprezen voor hun werk.

Wel is er ook een puntje van kritiek. Voor de release van de serie maakten de nodige mensen zich voornamelijk zorgen om de special effects in de serie, aangezien deze er in de trailer niet geweldig uitzagen. Hoewel dit er in de serie zelf wel een stuk beter uitziet, zijn er wel nog enkele momenten die niet weten te overtuigen.

Reacties
Bekijk hieronder enkele reacties die op Twitter te zien zijn.NieuwsFilm