Deze nieuwe Marvel-held is het volgende teamlid van de Avengers

Het bekende superheldenteam krijgt er een nieuw groen teamlid bij.

Jeffrey Kouters 17 augustus 2022 14:10 in Algemeen
Vanaf morgen is het Marvel Cinematic Universe een superheldin rijker: Jennifer Walters alias She-Hulk, gespeeld door Tatiana Maslany (Orphan Black). Volgens Hulk-vertolker Mark Ruffalo wordt zij absoluut een van de belangrijkste nieuwe gezichten van de Avengers. Dat zei hij in een interview met The Hollywood Reporter.

"Ze is nu lid van de club. Er komt geen nieuwe Avengers-film zonder dat She-Hulk van de partij is", bevestigt Ruffalo, die een belangrijke rol zal spelen bij de introductie van zijn groene familielid en collega. "Dat is wat Marvel mij heeft verteld".

Nieuwe Avengers
Natuurlijk is dit geen grote verrassing. Marvel is immers druk bezig met het verder uitbreiden van zijn universum en het introduceren van nieuwe helden. De komende jaren staat onder meer de komst van Blade, Nova en de Fantastic Four op de planning.

Al deze superhelden zijn nodig om het op te kunnen nemen tegen de nieuwe grote dreiging van het Marvel Cinematic Universe: Kang.

In 2025 pakt Marvel niet uit met een, maar twee Avengers-films. In mei van dat jaar moet The Kang Dynasty verschijnen en in november volgt dan Secret Wars.

De eerste aflevering van She-Hulk: Attorney at Law is vanaf morgen op Disney+ te zien.

NieuwsFilm