Eerste officiële foto uit de nieuwe 'Hunger Games'!

Rachel Zegler en Tom Blyth als Lucy Gray Baird en Coriolanus Snow.

Wouter Drummen 17 augustus 2022 14:33 in Algemeen
Rachel Zegler is pas 21 jaar oud, maar scoort de ene na de andere grote rol. Zo wist de actrice hoge ogen te gooien in Spielbergs West Side Story, maar daar blijft het niet bij. Ze zal ook te zien zijn in Shazam! Fury of the Gods, Snow White en de nieuwe The Hunger Games-film. Van laatstgenoemde is nu het allereerste kiekje online verschenen.

In de originele reeks was Jennifer Lawrence nog de grote ster, maar een andere belangrijke rol werd ingevuld door Donald Sutherland, die de slechterik Coriolanus Snow speelt. Hij krijgt nu zijn eigen film, maar dan wel in de vorm van een prequel. Hij wordt deze keer dan ook gespeeld door Tom Blyth.

Foto
Nu is de eerste foto van de jonge Snow online opgedoken. Hij speelt de hoofdrol in dit nieuwe hoofdstuk, dat The Ballad of Songbirds and Snakes heet. Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek, dat pas twee jaar geleden uitkwam.

Lionsgate liet er geen gras over groeien, want zelfs voordat het boek te koop was, liet de studio al weten dat ze ook dit deel zouden verfilmen. Hoewel we te maken krijgen met een nieuwe cast, keert wel regisseur Francis Lawrence terug.

Verhaal
De prequel speelt zich 64 jaar voor de gebeurtenissen van de originele Hunger Games films af en volgt de 18-jarige Coriolanus Snow tijdens zijn opleiding, machtsgrepen, liefde en verlies. In de film wordt Snow verliefd op Lucy Gray Baird (Zegler), een rondreizende artieste met een prachtige stem die is uitgekozen als District 12's speler voor de 10e Hongerspelen. Bekijk de eerste foto hier.NieuwsFilm