Trailer 'Wire Room': Bruce Willis in een van zijn laatste actiefilms

Willis doet het dit keer met Kevin Dillon.

Bram de Groot 18 augustus 2022 06:46 in Video
Op de IMDb staan nog vier films in de planning achter de naam Bruce Willis (Die Hard, The Sixth Sense). De acteur nam enkele maanden geleden noodgedwongen afscheid van Hollywood om zich te concentreren op zijn gezondheid.

Nu hebben we hieronder de trailer voor de actiethriller Wire Room. Willis speelt samen met Kevin Dillon de hoofdrollen. Je ziet ook aandelen van Oliver Trevena (Eddie Flynn), Texas Battle (Sgt Peter Roberts), Cameron Douglas (Mike Axum), Shelby Cobb (Nour Holborow).

Trailer voor Wire Room
In de film zien we Willis als Shane Mueller, een Homeland Security-agent die de Wire Room runt. Dit is een hightech commandocentrum dat toezicht houdt op de gevaarlijkste criminelen. Nieuwe rekruut Justin Rosa (Dillon) moet het wapensmokkelende kartellid Eddie Flynn in de gaten houden - en hem koste wat kost in leven houden.

Wanneer een SWAT-team het huis van Flynn betreedt, breekt Rosa het protocol en neemt rechtstreeks contact op met de gangster om zijn leven te redden. Terwijl gewapende mannen de Wire Room binnendringen en chaos uitbreekt, nemen Mueller en Rosa een laatste, wanhopige stelling tegen de corrupte agenten en functionarissen die proberen bewijsmateriaal te vernietigen en hen allebei te vermoorden.

In de States verschijnt Wire Room op 2 september op Video on Demand.NieuwsFilm