Deze acteur is superblij met zijn dood in 'The Lord of the Rings'!

De acteur ging al vaker dood in een film of serie.

Bram de Groot 18 augustus 2022 09:58 in Algemeen
Acteur Sean Bean is als een belangrijke schurk te zien in de serie Snowpiercer op Netflix. De kans is vrij groot dat dit personage het einde van de serie niet haalt. Het overkomt zijn personages vaker in serie en films.

In gesprek met RadioTimes.com (via NME.com) onthulde Bean dat zijn favoriete doodscène van een personage in The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring is. In die film haalt zijn personage Boromir het einde van de reis niet.

Blij met dood in Lord of the Rings
"Ik vond zijn dood erg heroïsch en triomfantelijk en aangrijpend," zei hij. "Het had pathos. En de [framerate] vertraagde en er speelde heel hard geweldige muziek. En het was geweldig om te proberen terug te vechten - hij ging er helemaal voor."

"Daar was ik heel blij mee! Beter dan een snelle dood!" voegde de acteur toe, om ook aan te geven dat hij tegenwoordig vraagt naar het einde van de film om te weten of zijn personage nog in leven is.

Over zijn dood in Game of Thrones zei hij eerder in gesprek met The Guardian: "Toen ik de Game of Thrones-schrijvers voor het eerst ontmoette, zeiden ze tegen me: 'Je gaat dood, maar je zit er bijna het hele seizoen in.' Hij was een geweldig personage en het was een goede dood, dus ik vond het niet erg."NieuwsFilm