Jonah Hill (Wolf of Wall Street) kampt met mentale problemen en gaat het rustiger aan doen

Jonah Hill (Wolf of Wall Street) kampt met mentale problemen en gaat het rustiger aan doen

Ondanks het feit dat zijn twee film binnenkort uitkomt neemt hij tijd voor zichzelf.

Jonah Hill, voornamelijk bekend als acteur (denk bijvoorbeeld maar aan The Wolf of Wall Street en 21 Jump Street) maakt zelf ook af en toe wel films. Zijn tweede film als regisseur is de documentaire Stutz, dat zich focust op zijn eigen mentale problemen. Hier laat Hill zich nu over uit.

Zo zegt hij: "De film was voor mij een persoonlijke ontdekkingsreis. Ik heb al bijna 20 jaar regelmatige angstaanvallen en dit wordt alleen maar erger wanneer ik in contact kom met de pers of het publiek. Ik heb daarom besloten wat meer tijd voor mijn eigen te nemen".

Lastig
Hoewel het dus een persoonlijk en lastig project was om te maken, is Hill wel bijzonder blij het gedaan heeft. Zo vervolgt hij: "Ik ben er trots op dat we deze film hebben mogen en kunnen maken. Ik hoop dat mensen er iets van kunnen leren en ik ze misschien dankzij dit project ook kan helpen met hun problemen".

Wel zegt Hill dat hij geen promotietoer zal doen voor Stutz of zijn volgende projecten, waaronder de nieuwe Netflix-komedie You People, om wat tijd voor zijn eigen te kunnen nemen. Hill liet eveneens weten dat Stutz dit jaar nog in wereldpremière zal gaan tijdens een prestigieus filmfestival. De vraag is natuurlijk of hij hier zelf bij aanwezig zal zijn.

Agenda
Ook wat betreft acteren doet Hill het duidelijk was rustiger aan. Tot en met 2019 was de acteur elk jaar in meerdere films en series te zien, maar sinds 2020 niet meer. Vorig jaar was hij enkel en alleen te zien in Don't Look Up en na You People heeft hij voorlopig geen plannen.

NieuwsFilm

meest populair