Zoë Kravitz schuwt sociale media na aanvallen Will Smith-fans

De actrice was het niet eens met de recente Oscarwinnaar en werd daardoor gepest.

FilmTotaal 18 augustus 2022 14:28 in Celebrity
Niemand heeft het echt meer over de Oscarwinnaars, maar wel over de klap die Will Smith Chris Rock verkocht, toen de komiek een grapje maakte over het kale hoofd van Jada Pinkett Smith. Zoë Kravitz reageerde hier destijds meteen op en nu wederom.

Tijdens een recent interview liet de 33-jarige Batman-actrice zich er opnieuw over uit. Net als de nodige andere beroemdheden kon Kravitz niet geloven wat er was gebeurd. Zij kon de reactie van Smith niet begrijpen en haalde dan ook uit naar de acteur.

Bericht
Kravitz postte een tijd geleden een kiekje op haar Instagram-pagina met de volgende tekst: "Hier is een foto van mijn jurk die ik droeg tijdens de Oscar prijsuitreikingen, waar we nu blijkbaar mensen op het podium mogen aanvallen".

Hoewel de actrice Will Smith niet bij zijn naam noemde, vonden sommige van zijn fans dit bericht 'te ver' gaan. Het duurde dan ook niet lang voordat Kravitz de berichten weer verwijderde van haar Instagram-pagina, iets waar ze nu op terugblikt.

Reactie
Zo zegt ze: "Het is best eng, om vandaag de dag een andere mening te hebben en dat niet meer toegestaan is. Als je naar kunst kijkt, is dat eigenlijk gewoon een groot gesprek. We zouden erover moeten kunnen praten. Dat is in mijn ogen waar kunst echt om gaat".

"Het internet is daar juist het tegenovergestelde van. Er wordt iets online gezet, maar we mogen het er niet over hebben of op reageren, zonder met de grond gelijk gemaakt te worden. Ik neem daarom ook wat afstand van sociale media. Dat heb ik als artiest ook wel nodig".

Iets anders
Kravitz vervolgt: "Als artiest kan je niet iedereen tevreden stellen en niet iedereen houdt van je. Mijn doel als actrice is om dingen te doen en te laten zien die tot gesprekken kunnen leiden en in de hoop te kunnen inspireren. Vandaag de dag wil ik dat gewoon niet meer doen op en via sociale media, maar door kunst".

Dit is een van de redenen waarom ze minder op sociale media te vinden is. De Smith-fans hadden ook niet veel goeds te zeggen over de actrice, maar ondanks het feit dat ze nu denkt dat ze beter anders had kunnen reageren, biedt ze niet haar verontschuldigen aan.

Smith
Zo eindigt de actrice door te zeggen: "Ik vindt het lastig om me er nu nog over uit te laten. Er zijn bepaalde dingen die ik wel wil zeggen maar mijn gevoelens zitten me in de weg. Nu ik ernaar terugkijk had ik graag anders gereageerd, maar het is hoe het is. Je denkt eraan terug en denkt dat je het beter had kunnen doen en dat is ook helemaal oké".

NieuwsFilm