Kim Feenstra deelt ondeugende kiekjes uit privécollectie

De Nederland ster ziet er uitdagend uit.

FilmTotaal 19 augustus 2022 06:00 in Celebrity
Sinds 2006 is Kim Feenstra een BNer. Ze won toen namelijk Holland's Next Top Model wat een springplank bleek naar een carrière als internationaal model, maar ook als actrice en professioneel celeb.

In oktober 2020 beviel de in Groningen geboren Kim van haar eerste kind. Ze kreeg een zoon. Sindsdien pakt ze de draad weer op en ze was onder meer al te zien in Hunted NL VIPS. Maar ze heeft ook twee films in de planning staan.

In de scifi-film Sputum speelt actrice het personage Fite Loch. De Engelstalige film komt van regisseur Dan Geesin en er zijn ook rollen voor Yannick Jozefzoon en Jade Olieberg.

De tweede film is Out for Vengeance, opnieuw Engelstalig. Regisseur Salar Zarza werkt ook samen met Costas Mandylor, Silvio Simac en Dorien Rose Duinker.

Privéfoto's van Kim
Op Instagram heeft de actrice nu een viertal foto's gedeeld die uit haar privécollectie lijken te komen. Ze ziet er behoorlijk uitdagend uit doordat ze maar weinig aan heeft en bepaalde houdingen aanneemt.

Kim plaats vaak heel wat onderbouwing bij de foto's op Instagram, maar dit keer houdt ze het bij "XOXO". Check de foto's via onderstaande link.


De foto van de 36 jarige Kim Feenstra zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm