'Black Adam' is het startschot van megafranchise voor Dwayne Johnson

Dwayne Johnson wil meer, veel meer.

Jim Pedd 19 augustus 2022 11:04 in Algemeen
Dwayne Johnson is Black Adam, de antiheld van het DC Extended Universe, die een wat "ouderwets" gevoel voor gerechtigheid heeft, en een niet te stillen dorst om wat hij als fout ziet te bestraffen. Het leidt geheid tot problemen.

Black Adam komt namelijk snel onder de aandacht van de Justice League te staan. De aankomende film Black Adam vertelt zijn verhaal. De film moet het DC Extended Universe natuurlijk enorm uitbreiden en zal ons aan heel wat nieuwe personages voorstellen.

Black Adam explodeert
Tijdens een gesprek met Games Radar vertelden Johnson en producent Hiram Garcia hoe complex de antiheld is. En dat het idee echt is om met Black Adam een heel nieuwe wereld van mogelijkheden te openen.

"Het doel is echt om het universum uit te breiden, nieuwe personages te introduceren en heel strategisch te zijn over de plannen. We hebben wel een idee bij welke personages mensen leuk gaan vinden, en we kijken nu ook naar de mogelijkheden om hen een eigen film te geven," aldus Johnson.

Waarop Garcia toevoegde dat het plan met Black Adam altijd is geweest om een gedeeld universum te maken. Maar voorlopig gaan die helden niet samen tegen een overkoepelende grote bedreiging moeten strijden.

Black Adam is dit najaar in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm