Bloederige nieuwe 'Jurassic World'-film met R-Rated actie op komst!?

Colin Trevorrow sluit het niet uit.

Jim Pedd 19 augustus 2022 20:30 in Algemeen
Regisseur Colin Trevorrow was in 2015 verantwoordelijk voor de herlancering van de Jurassic Park-franchise. Dat deed hij toen met een film die Jurassic World heette, het eerste deel in de franchise in 14 jaar tijd.

Met succes ook, want dankzij Trevorrow werd het een enorm succes en zelfs een van de best verdienende films ooit. Hoewel Trevorrow voor de tweede film vertrok, keerde hij terug met afrondende film Jurassic World Dominion, waarin zowel de 'world' als de 'park' personages te zien zijn.

Een R-Rated film
De site Collider had de kans om in Malta in gesprek te gaan met Trevorrow, toen hij een wat grotere versie van Jurassic World Dominion mocht promoten.

Hoewel Trevorrow denkt dat er voorlopig geen bloederige dino-film in de franchise komt, met een bijbehorende R-Rating, is het wel mogelijk. "Ik vind het moeilijk om te zeggen. Ik weet het niet. Maar ik weet wel dat als we A Quiet Place gemaakt hadden, als we daar een hele harde R-rated versie van gemaakt hadden, dan had ik die film wel willen zien."

"Als een ouder zijn kind mee zou nemen naar de film, en dat voor altijd getraumatiseerd zou zijn, is dat een probleem. Kijk, ik wil niemand limiteren die een visie voor de toekomst heeft. Wat ik weet, is dat mensen houden van dinosaurussen en van films met dinosaurussen erin. En houden van de wereld die Michael Crichton bedacht heeft. De reden waarom dino's en mensen in dezelfde plek verkeren, dat sci-fi idee, is briljant. En vanuit dat perspectief denk ik dat iemand anders dit naar ons moet brengen."

NieuwsFilm