Wow! Heel wat nieuwe 'Lord of the Rings'-films rond al deze personages komen eraan

Lord of the Rings explodeert.

Jim Pedd 19 augustus 2022 20:30 in Algemeen
Fans van Midden-Aarde kregen deze week wel heel groot nieuws! Het Zweedse bedrijf Embracer Group bleek het intellectueel eigendom op de werken The Lord of the Rings en The Hobbit gekocht te hebben van Middle-earth Enterprises.

Met de nieuwe overname ontstaan er ineens een heleboel mogelijkheden en zou het zomaar eens kunnen dat we nieuwe films te zien krijgen.

Nieuwe The Lord of the Rings-films
Embracer Group wil de rechten natuurlijk flink gaan benutten. En dus maakte men nu alvast bekend films te willen verkennen rond een aantal van de bekendste personages uit de werken van Tolkien, waaronder Aragorn, Gollum en Gandalf.

"Andere kansen omvatten het verkennen van aanvullende films rond iconische personages zoals Gandalf, Aragorn, Gollum, Galadriel, Eowyn en andere personages uit de literaire werken van J.R.R. Tolkien, en fans de kansen blijven bieden om deze wereld te verkennen via merchandising en andere ervaringen," aldus het bedrijf.

Dat opent een zee van mogelijkheden en brengt ons een stap dichterbij een explosie van de content. Komende maand gaat dat zachtjes beginnen als Prime Video de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power lanceert. En in 2024 krijgen we een animatiefilm te zien: The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim.

Bereid je dus maar voor op heel veel nieuws.

NieuwsFilm