De cast voor 'The Bikeriders' van Jeff Nichols (Mud) wordt alsmaar indrukwekkender

De cast voor 'The Bikeriders' van Jeff Nichols (Mud) wordt alsmaar indrukwekkender

Nu tekenen ook Michael Shannon en Boyd Holbrook!

Een film over een motorclub met alleen maar stoere acteurs klinkt als muziek in de oren. Dat is precies wat The Bikeriders lijkt te worden, nu weer twee bekende namen hebben getekend voor het project.

The Bikeriders wordt geregisseerd door Jeff Nichols, o.a. bekend van Mud. Hij heeft nu ook Michael Shannon en Boyd Holbrook weten te strikken voor zijn film. Heel erg verbazingwekkend is het niet dat Shannon erin te zien zal zijn. De geliefde acteur werkte al meerdere keren samen met de regisseur aan sterk onthaalde films Take Shelter en Midnight Special.

Cast
Holbrook wist zelf ook al eerder hoge ogen te gooien in de blockbuster Logan maar ook in de uiterst populaire Netflix-serie Narcos. Al eerder tekenden andere grote namen voor het project zoals Tom Hardy, Jodie Comer (Killing Eve), Austin Butler (Elvis) én Damon Herriman (Once Upon a Time in Hollywood).

Zij zullen de hoofdrollen vertolken in de film, die zich afspeelt in de jaren zestig. Centraal staat een fictieve motorclub, die tamelijk klein begint maar zich steeds verder ontwikkelt. De club verandert, maar ook hun stijl en imago, wanneer ze steeds gewelddadiger worden en uitgroeien tot een beruchte motorbende.

Wanneer?
Nichols werkt ook aan het Quiet Place-vervolg, genaamd A Quiet Place: Day One, waarvoor hij het script schrijft. Toch lijkt hij de prioriteit te geven aan The Bikeriders, aangezien de opnames al in oktober zullen beginnen!

NieuwsFilm

meest populair