Het Marvel-universum heeft er een nieuwe Avenger bij

She-Hulk!

Jim Pedd 20 augustus 2022 07:03 in Algemeen
Tijdens de vroege dagen van ontwikkeling van She-Hulk: Attorney at Law, hoorden we al dat wie dan ook gecast zou worden, lid zou worden van de toekomstige nieuwe samenstelling van de Avengers.

Nu Jennifer Walters ook echt haar debuut gemaakt heeft in She-Hulk: Attorney at Law, zijn fans al helemaal aan boord bij dat idee. Over een paar jaar, in mei en november 2025, zien we straks twee nieuwe Avengers-films en kunnen de Avengers alle hulp gebruiken. Nou, She-Hulk dient zich nu alvast aan.

She-Hulk: Attorney at Law
Jennifer Gao, showrunner van She-Hulk: Attorney at Law, is ervan overtuigd dat het onvermijdelijk is dat She-Hulk bij de Avengers gaat.

"Een van de dingen die gebeuren in She-Hulk is, nou ja, er worden allerlei dingen gezegd over hoe zij leeft in die wereld en dat is zo," begon Gao. "Maar er zit een moment waarin ze naar de gevangenis gaat en ze de Abomination ziet. En we hoorden dan dat ze door de Avengers afgewezen is. Ik zou toch geschokt zijn als zij niet oversteekt naar de films, vooral in de team-ups."

She-Hulk: Attorney at Law is nu te zien op Disney+. Deze week ging de eerste aflevering live op Disney+ en de komende weken zien we de avonturen van Jennifer Walters zich verder ontwikkelen.

NieuwsFilm