'Pirates of the Caribbean' grijpt terug naar zijn succesmaker

'Pirates of the Caribbean' grijpt terug naar zijn succesmaker

Zesde film weer in vertrouwde handen.

Gaat Johnny Depp terug keren naar de Pirates of the Caribbean-filmreeks of gokt Disney erop dat de films ook zonder Captain Jack Sparrow kan voortbestaan? Het werk aan de volgende film is in ieder geval weer opgestart met een bekende naam.

In gesprek met producent Jerry Bruckheimer, recent mede-verantwoordelijk voor de kaskraker Top Gun: Maverick, wordt duidelijk dat Ted Elliott meeschrijft aan het script voor de volgende film.

"Ik ben erg opgewonden, het wordt geweldig," begon Bruckheimer. "We werken net aan het scenario. Een van de originele schrijvers, Ted Elliott, helpt mee met het schrijven ervan. Hij beheerst de personages uitstekend."

Schrijver van eerste film uit 2003
Elliott schreef samen met Terry Rossio het script voor Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl uit 2003 en was betrokken bij de vervolgfilms. Hij liet het meest recente deel Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge uit 2017 aan zich voorbij gaan.

Het is nog steeds onduidelijk wanneer de volgende film gaat verschijnen. Er is ook een spin-off in de maak met actrice Margot Robbie (Suicide Squad) in de hoofdrol.

NieuwsFilm

meest populair