'Terminator: Dark Fate' moest wel floppen, weet ook de hoofdrolspeelster

'Terminator: Dark Fate' moest wel floppen, weet ook de hoofdrolspeelster

Linda Hamilton had weinig vertrouwen in Terminator: Dark Fate.

De laatste keer dat Arnold Schwarzenegger, James Cameron en Linda Hamilton aan een film samenwerkten, bleek dat een van de grootste blockbusters ooit te zijn. Met dat in het achterhoofd, is het niet gek dat veel mensen enthousiast werden van het idee van Terminator: Dark Fate.

Die werd geregisseerd door Tim Miller en werd een van de best ontvangen films in de franchise in een kleine drie decennia. Maar de box office van deze zesde Terminator-film was zo rampzalig slecht, dat Paramount Pictures tegen de 120 miljoen dollar aan verlies leed.

Terminator: Dark Fate-flop
Terminator: Dark Fate moest wel floppen, gaf Miller later toe. En daar is Hamilton het, blijkens een nieuw interview met Empire Magazine, mee eens.

"Het voelde zo emotioneel geladen om terug te keren. Voor die tijd heb ik mij echt helemaal rot gewerkt, en de meest pijnlijke teleurstellende plekken gezien, kijkend door bitterheid en duisternis. En toen, toen we begonnen en er nog geen scenario lag dat af was, werd ineens duidelijk dat het misschien geen goede film zou worden. Ik had echt een existentiële crisis bij het maken van die film," begon Hamilton.

"Tim zei bijvoorbeeld, 'ik wil dat ze likable is' en ik ging dan terug naar mijn kamer en vroeg mij af of Sarah Connor dat ooit was. Ik hou van Tim, en van mijn dames. Maar voor mij miste er echt iets. Het ging iets te snel. Er waren zoveel mooie momenten die het niet haalden. Ik zal het nog eens moeten kijken, maar pas als ik veel afstand heb, over een jaar of tien."

NieuwsFilm

meest populair