Ruzie tussen recensent en 'Bodies Bodies Bodies' hoofdrolspeelster vanwege alle decolletés

Ruzie tussen recensent en 'Bodies Bodies Bodies' hoofdrolspeelster vanwege alle decolletés

Lena Wilson en Amandla Stenberg halen naar elkaar uit op Instagram.

Recentelijk kwam de horrorfilm Bodies Bodies Bodies uit. New York-recensent Lena Wilson noemde de film een '95 minuten durende advertentie voor decolletés'. Dit schoot een van de hoofdrolspeelsters in het verkeerde keelgat. Zij bijt nu dan ook van zich af.

Het gaat hier om actrice Amandla Stenberg, die Wilson een bericht stuurde op Instagram: "Misschien moet je de volgende keer gewoon je ogen van mijn borsten houden? Dan is het makkelijker om de film te kijken!"

Vervelend
Dit vond Wilson op haar beurt weer behoorlijk vervelend. De recensent is namelijk lesbisch en noemt Stenberg vanwege haar reactie dan ook homofoob. Wilson besloot haar als gevolg hiervan te blokkeren.

De actrice kwam hierna met een nieuwe en uitgebreide reactie: "Lena is lesbisch, maar dat ben ik zelf ook. Ik wilde gewoon iets grappigs delen, maar blijkbaar maakt me dat homofoob. De waarheid is, ik krijg sinds mijn tienerjaren al commentaar op mijn borsten, dus het wordt me soms wat te veel".

Begrip
Zo vervolgt Stenberg: "Ik snap wel waarom Lena een punt wil maken over seksualisering, als ik de hele film in een topje rondloop. De kostuumontwerper en ikzelf besloten echter te gaan voor kleding die goed bij mijn filmpersonage zou passen".

"Ook wil ik nog even toevoegen dat ik Lena niet met de grond gelijk wil maken. Iedereen heeft het recht om kritiek te uiten. Ik hoop in ieder geval zelf dat iedereen onze 95 minuten durende advertentie voor decolletés gaat zien in de bioscoop!"

NieuwsFilm

meest populair