Nieuwe foto's en verklaring waarom 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' zo'n rare titel heeft [EXCLUSIEF]

Nieuwe foto's en verklaring waarom 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' zo'n rare titel heeft [EXCLUSIEF]

Daniel Craig is terug als de wat vreemde detective Benoit Blanc.

Van Netflix kreeg FilmTotaal een aantal nieuwe foto's opgestuurd van achter de schermen van Glass Onion: A Knives Out Mystery, het vervolg op de succesvolle whodunit-thriller Knives Out uit 2019 van regisseur Rian Johnson, bekend van Star Wars: The Last Jedi (2017) en Looper (2012).

Hieronder zie je die beelden waarop we uiteraard acteur Daniel Craig als de wat vreemde detective Benoit Blanc. In Glass Onion wordt hij omringd door onder meer Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson en Dave Bautista.

"Ik ben altijd aan het zoeken naar iets leuks dat Blanc kan gebruiken als een overdreven metafoor die hij dood kan slaan," start Johnson over de opvallende titel van zijn tweede Knives Out-film.

"Dit is allemaal vanaf het begin duidelijk zichtbaar. Dus het idee van glas [in de titel] kwam bij mij op, iets dat doorzichtig is. Ik zal heel eerlijk zijn. Ik pakte letterlijk mijn iPhone en zocht in mijn muziekbibliotheek op het woord 'glas'. Er moesten wel een aantal goede liedjes met het woord glas zijn."

"Ik dacht: 'wordt het een glazen fort? Is het een glazen kasteel? Is het een glazen man?' Het eerste dat verscheen, doordat ik een grote Beatles-fan ben, is Glass Onion," aldus de eerlijke Johnson.

Nieuwe foto's uit Glass Onion: A Knives Out Mystery
Hieronder zie je de beelden. In de film gaat Benoit Blanc naar Griekenland om een nieuwe zaak met verschillende verdachten op zich te nemen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Begin volgende maand gaat Glass Onion: A Knives Out Mystery in première tijdens het Toronto International Film Festival en later dit jaar verschijnt het tweede avontuur op Netflix. In 2024 keert Blanc voor een tweede keer terug voor weer een nieuw avontuur.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair