'Knappe acteurs uit 'Riverdale' mogen absoluut niet tongzoenen met elkaar'

'Knappe acteurs uit 'Riverdale' mogen absoluut niet tongzoenen met elkaar'

Lili Reinhart bereidt zich tevens voor op een nieuwe fase in haar carrière.

Volgens Lili Reinhart hebben acteurs die in series van de Amerikaanse televisiezender CW spelen zich aan strakke regels te houden als het gaat om het spelen van kusscènes. Dat vertelt de Riverdale-actrice in de podcast Happy Sad Confused van MTV-presentator Josh Horowitz.

Reinhart speelt al sinds zes seizoenen lang de rol van Betty Cooper in de tienerserie Riverdale (in Nederland te zien via Netflix). Het aankomende zevende seizoen zal tevens het laatste zijn.

Hoewel Reinhart de serie zal missen, biedt het stoppen van Riverdale haar wel de mogelijkheid om zich meer te gaan focussen op volwassen rollen.

"Na de serie hoop ik een aantal diepe, dramatische rollen te spelen", vertelt ze aan Horowitz. "Het soort rollen waarin je me nog niet eerder hebt gezien".

Familievriendelijk
De 25-jarige beroemdheid merkt op dat je als acteur van een CW-serie als Riverdale nooit helemaal volwassen zult zijn. "De zender staat geeneens toe dat je met tong zoent", zegt ze met een knipoog.

Reinhart legt uit dat de zender wil het zoenen min of meer familievriendelijk blijft, ook zal zijn de daadwerkelijke handelingen op beeld veel intenser.

Van de actrice mag het dus allemaal wel wat meer. "Ik ben volwassen! Ik ben een volwassen vrouw en kan niet wachten om de meer volwassen rollen te mogen spelen", concludeert ze.

NieuwsFilm

meest populair