Emma Watson (Harry Potter) intiem met steenrijke vent op nieuwe foto's

Emma Watson (Harry Potter) intiem met steenrijke vent op nieuwe foto's

De actrice is helemaal gelukkig in de liefde.

Emma Watson is met haar vriendje Brandon Green gespot op een romantische vakantie in Venetië. De twee zijn hand-in-hand gefotografeerd terwijl ze door de Italiaanse stad liepen die bekend staat om zijn kanalen en bijbehorende gondels.

De Britse tabloid Daily Mail heeft foto's in handen van de vakantie van Emma Watson (32) en haar vriend Brandon Green (29). Het stel is momenteel in Venetië en doet daar weinig moeite om zich te verbergen voor de paparazzi.

Benieuwd naar deze foto's? Je kunt deze eventueel hier bekijken.

Gedeelde levensmissie
Watson en Green, de zoon van de Britse zakenman Philip Green (met een geschat vermogen van ruim een miljard), zouden elkaar vooral leuk zijn gaan vinden omdat ze beiden zeer veel waarde hechten aan het redden van de planeet.

"Hij is zeer geïnteresseerd in biodiversiteit en het redden van de oceaan. Hij doet onder meer een hoop vrijwilligerswerk en helpt mee met het organiseren van geldinzamelingsacties", vertelde een insider eerder over Green. "Daarnaast is hij een fanatiek sporter".

De twee werden voor het eerst samen gezien in september vorig jaar en zijn sindsdien volgens insiders fanatiek aan het daten.

NieuwsFilm

meest populair