'Borat'-actrice vertelt over haar geweldige rol in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

'Borat'-actrice vertelt over haar geweldige rol in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Maria Bakalova kruipt in de huid van het Marvel-personage Cosmo the Spacedog.

Maria Bakalova (Borat Subsequent Moviefilm, Bodies Bodies Bodies) heeft een rol gescoord in Guardians of the Galaxy Vol. 3. De actrice zal in de huid kruipen van Cosmo de ruimtehond. In een interview vertelt ze meer over haar aankomende Marvel-avontuur.

Bekijk de afbeelding
In de derde film rondom Marvels populaire groep intergalactische buitenbeentjes heeft Bakalova een leuke rol te pakken als Cosmo. Volgens de rijzende Hollywoodster heeft ze haar personage zelf tot leven gebracht door middel van motion capture.

"Ik was inderdaad aanwezig op de set. Ik denk dat dit alles is wat ik op dit moment mag vertellen", vertelt ze in gesprek met Discussing Film.

Geweldig avontuur
Bakalova is enorm blij dat regisseur James Gunn haar heeft uitgekozen voor de rol. "Het is geweldig. Ik was al een fan van het Marvel Cinematic Universe, dus om nu deze kans te krijgen, is een droom die werkelijk is geworden".

De Bulgaarse actrice blijkt in het bijzonder een groot fan van de Guardians of the Galaxy te zijn, dus dat ze uitgerekend in deze reeks te zien is, is voor haar natuurlijk een fantastische kans.

Reacties van fans
Ook is Bakalova dankbaar voor al de warme reacties die ze tot nu toe heeft gehad van Marvel-fans. "Ik vind het heerlijk om de fans zo enthousiast te zien voor de derde film. Iedereen heeft zo warm en aardig gereageerd op mijn komst".

Ze concludeert: "Zulke reacties laten je realiseren waarom je dit werk ook alweer doet. Een mooier geschenk kun je niet krijgen".

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf mei volgend jaar in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair