Blijft HBO Max wel zijn levenslange korting houden na fusie met Discovery+?

Blijft HBO Max wel zijn levenslange korting houden na fusie met Discovery+?

We kregen al reactie van HBO!

In Nederland werd in maart HBO Max gelanceerd. De streamingdienst lanceerde met een erg mooie actie: 50 procent korting voor de rest van je leven. Met als enige voorwaarde dat je 'm voor het einde van de maand nam.

Veel mensen deden dat, en met reden, want het scheelt veel geld. Met de korting betaal je momenteel 2,99 euro voor een basis-abonnement en 3,99 euro per maand voor een standaard-abonnement. Dat scheelt weer, want de gebruikelijke prijzen zijn 5,99 euro per maand en 7,99 euro per maand.

HBO Max-abonnement en korting
De vraag van abonnees is natuurlijk of de korting wel blijft. HBO Max heeft daar een voorlopig behoorlijk geruststellend antwoord op:

Het is op dit moment niet de bedoeling daar iets aan te veranderen:Wel is zeker dat we binnenkort meer moeten betalen. Warner Bros. Discovery kwam tijdens zijn presentatie van de kwartaalcijfers met de opmerking dat de twee streamingdiensten die het heeft, HBO Max en Discovery+, momenteel goedkoper zijn dan zou moeten. Ze bieden veel kwaliteit volgens het bedrijf en kunnen dus duurder worden.

Wanneer die prijzen omhoog zullen gaan is de vraag, maar dit gaat ook gelden voor mensen met de kortingsactie.

NieuwsFilm

meest populair