Sylvester Stallone gaat echt los in 'Samaritan'

Sylvester Stallone gaat echt los in 'Samaritan'

Sylvester Stallone is een superheld op leeftijd.

Morgen zet Prime Video de film Samaritan online en daarin zien we Rocky-acteur Sylvester Stallone als superheld. Uiteraard is dat op leeftijd. De film moest eigenlijk in de bioscopen verschijnen maar Amazon greep even geleden zijn kans.

In de film zien we dat de dertienjarige Sam Cleary (Javon Walton) vermoedt dat zijn mysterieuze en teruggetrokken buurman Mr. Smith (Stallone) eigenlijk een legende is die zich in het volle zicht verborgen houdt. Twintig jaar geleden werd de supersterke buurtwachter van Granite City, Samaritan, dood gemeld na een vurig gevecht in een pakhuis met zijn rivaal, Nemesis.

De meesten geloven dat Samaritan in het vuur is omgekomen, maar sommigen in de stad, zoals Sam, hebben hoop dat hij nog leeft. Nu de criminaliteit toeneemt en de stad op de rand van chaos staat, maakt Sam het zijn missie om zijn buurman uit zijn schuilplaats te lokken en de stad van de ondergang te redden.


Stallone als de buurtwachter Samaritan
"Ik hou van actiefilms die bovendien ook een hart hebben. Ik wilde graag meewerken aan Samaritan omdat dit verhaal veel gelaagdheid heeft en ik denk dat mensen zich erin kunnen herkennen," zegt Stallone in een persbericht van Prime Video.

"Het heeft iets van een moraliteitsverhaal en het is ook heel spannend om naar te kijken. We zijn ontzettend blij dat deze film wereldwijd te zien zal zijn op Prime Video waar mijn fans en het wereldwijde publiek er samen van kunnen genieten."

Andere rollen in Samaritan van regisseur Julius Avery (Overlord) zijn voor Pilou Asbæk, Dascha Polanco, en Moises Arias. Vanaf morgen zie je hoe Stallone tekeer gaat als de buurtwachter Samaritan.

NieuwsFilm

meest populair