Eerste foto en cast bekend voor 'Road House'-remake van Doug Liman

Eerste foto en cast bekend voor 'Road House'-remake van Doug Liman

Jake Gyllenhaal heeft de rol van Patrick Swayze.

Al even is bekend dat Prime Video werkt aan de film Road House met niemand minder dan Jake Gyllenhaal (The Guilty, Nightcrawler, Brokeback Mountain) in de hoofdrol. Nu hebben we meer nieuws en een eerste promotionele foto.

De streamingdienst heeft aangekondigd dat Joaquim de Almeida, Darren Barnet, Kevin Carroll, en JD Pardo zijn toegevoegd aan de cast van Road House, een nieuwe verfilmde versie van de succesvolle MGM-film uit 1989 met Patrick Swayze in de hoofdrol.

Eerder aangekondigde castleden zijn tweevoudig UFC-kampioen Conor McGregor, Billy Magnussen (No Time to Die), Daniela Melchior (The Suicide Squad), Gbemisola Ikumelo (A League of Their Own), Lukas Gage (The White Lotus), Hannah Love Lanier (A Black Lady Sketch Show), Travis Van Winkle (You), B. K. Cannon (Why Women Kill), Arturo Castro (Broad City), Dominique Columbus (Ray Donovan), Beau Knapp (Seven Seconds) en Bob Menery.

Eerste foto met Gyllenhaal en Doug Liman
De film, waarvan de productie is gestart in de Dominicaanse Republiek, wordt geregisseerd door Doug Liman (The Bourne Identity, Mr. & Mrs. Smith) met een script geschreven door Anthony Bagarozzi (The Nice Guys) en Charles Mondry. Joel Silver (The Matrix, Die Hard) is de producent.

De nieuwe versie volgt een voormalig UFC-vechter (Gyllenhaal) die een baan aanneemt als uitsmijter in een ruig wegrestaurant in de Florida Keys, maar al snel ontdekt hij dat niet alles is wat het lijkt in dit tropische paradijs.



NieuwsFilm

meest populair