Chris Hemsworth (Thor) onherkenbaar op foto's 'Mad Max'-film 'Furiosa'

Chris Hemsworth (Thor) onherkenbaar op foto's 'Mad Max'-film 'Furiosa'

De acteur ziet er echt anders uit in opvallend kostuum.

De fans van de Mad Max: Fury Road kijken waarschijnlijk al uit naar 2024. In dat jaar moet namelijk de prequelfilm Furiosa verschijnen waarin actrice Anya Taylor-Joy (The New Mutants, The Queen's Gambit) de titelrol speelt. Een andere belangrijke rol is weggelegd voor Thor- en Extraction-acteur Chris Hemsworth.

De opnames voor Furiosa zijn al onderweg en via Daily Mail krijgen we nu vage foto's vanaf de set en dan van Hemsworth als zijn personage. Hij lijkt er verdacht veel op dat hij redelijk onherkenbaar zal zijn.

Foto's van Hemsworth in Mad Max-prequel
Het lijkt er ook verdacht veel op dat Hemsworth een jongere versie van Immortan Joe zal gaan spelen. Nieuwe foto's lijken erop te wijzen dat er flinke tijdsprongen zijn in de film aangezien we de acteur nu zien met flink wat langere baard. Hij lijkt ook een prothetische neus te hebben. Eerder waren er foto's van zijn jonger ogende personage.

Op de foto's zijn ook acteurs en figuranten te zien die zich klaarmaken om rond te gaan racen in de typerende Mad Max-voertuigen, in dit geval een soort van vrachtwagen.

Vanaf 24 mei 2024 draait de film van regisseur George Miller in de bioscoop.


De foto van de onherkenbare Chris Hemsworth vermoedelijk als Immortan Joe vind je via de link op de website van Daily Mail.


NieuwsFilm

meest populair