Hollywood-babes Olivia Wilde en Florence Pugh kotsen elkaar uit om deze reden?

Hollywood-babes Olivia Wilde en Florence Pugh kotsen elkaar uit om deze reden?

Olivia Wilde reageert op de wildste geruchten.

De aankomende film Don't Worry Darling van Olivia Wilde gaat gepaard met de wildste roddels. Zo zou actrice Florence Pugh haar regisseur niet kunnen luchten of zien. Wilde reageert nu zelf op alle verhalen.

Toen de eerste beelden van Don't Worry Darling werden vrijgegeven, verschenen er al snel geruchten dat het hommeles zou zijn tussen Wilde en Pugh. Zo viel sommigen onder meer op dat de Black Widow-actrice weinig tot geen moeite deed om de film te promoten op haar social media, terwijl de andere sterren uit de prent dat wel volop deden.

Volgens de internetverhalen is het misgegaan op de set. Zo Pugh 'niet blij' zijn geweest met het feit dat Wilde er een relatie op nahoudt met Styles. Daarnaast zou ze boos zijn geworden nadat ze erachter kwam dat de Watermelon Sugar-zanger veel meer betaald kreeg dan zij.

Roddels, roddels, roddels
In een interview met Variety heeft Wilde nu voor het eerst gereageerd op alle roddels. Volgens de Hollywoodbekendheid is er echt helemaal niets aan de hand en zijn alle verhalen verzonnen.

"Ze blies me echt omver. Ik vond de film geweldig, maar haar al helemaal", zegt ze allereerst over Pugh. "Ze is echt ongekend getalenteerd en op dit moment zonder twijfel de meest geweldige jonge actrice om mee te werken".

"Ik besteed aan de meeste geruchten en roddels geen aandacht", vervolgt Wilde. "Maar de absurde, zelfbedachte klikbeetartikelen over een niet-bestaand beloningsverschil tussen de hoofdrolspeler en zijn collega's hebben me flink gefrustreerd".

Ze concludeert: "Ik ben een vrouw die al twintig jaar werkzaam is in deze industrie. Ik heb hier zelf hard voor moeten vechten. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen, zeker vanuit mijn positie als regisseur. Van die beweringen klopt dan ook absoluut niets".

NieuwsFilm

meest populair