Bekijk deze 5 topfilms snel op Netflix voordat ze volgende maand verdwijnen

Bekijk deze 5 topfilms snel op Netflix voordat ze volgende maand verdwijnen

Nog enkele dagen voordat deze projecten verwijderd worden!

Elke maand voegt Netflix weer de nodige films en series toe, maar dat betekent ook dat de streaminggigant plaats moet maken. 'Oudere' projecten verdwijnen dus nog voor september. Dat betekent dat je nog enkele dagen hebt om de onderstaande films snel te bekijken!

Hieronder zetten we nog even de vijf beste films op een rij die vanaf september niet meer op Netflix te zien zullen zijn. Mocht je dus vanavond vrij hebben en even voor de buis willen chillen, dan is het misschien wel een goed moment om een van deze vijf toppers te bekijken.

Big Fish
Big Fish is een fantastisch mooi sprookje, waarvan het verhaal op prachtige wijze tot leven komt dankzij de visueel begaafde regisseur Tim Burton. De film volgt het verhaal van Edward Bloom (gespeeld door Ewan McGregor), een man die zijn leven vult door fantasieverhalen over zichzelf te vertellen. Of is het toch allemaal echt gebeurd?

The Hangover
Drie mannen vieren in Las Vegas het vrijgezellenfeest van hun gezamenlijke vriend maar de volgende ochtend worden ze nog maar met hun drieën wakker. De bruidegom ontbreekt. Geen van allen weet nog wat er de afgelopen avond en nacht is gebeurd. Hun hotelkamer is vernield, er ligt een onbekende baby in een kast en er zit een tijger in de badkamer. Een knettergek avontuur volgt, dat zo goed werd onthaald dat er ook nog eens meerdere vervolgen kwamen.

Sully
Een Clint Eastwood en Tom Hanks film is altijd wel de moeite waard, dus toen de twee iconen besloten samen te werken aan Sully keken heel wat filmfanaten uit naar dit project. De film vertelt het ongelofelijke waargebeurde verhaal van piloot Sully, die zijn vliegtuig tijdens een noodlanding op de ijskoude Hudson rivier wist te laden en zo 155 mensen wist te redden. Hoewel hij door het publiek en de media wordt geprezen voor zijn prestatie, ontvouwt zich op de achtergrond een onderzoek dat zijn reputatie en carrière dreigt te verwoesten...

Zodiac
Regisseur David Fincher heeft al heel wat pareltjes gemaakt en Zodiac is geen uitzondering op de regel. Ook deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een seriemoordenaar treitert de politie met zijn raadsels en brieven, waardoor de zaak een obsessie wordt voor vier rechercheurs. Zij zetten alles op alles om de mysterieuze moordenaar te vinden, waardoor hun eigen levens en carrières op het spel komen te staan.

The Boy in the Striped Pyjamas
Een tranentrekker van regisseur Mark Herman. De film vertelt het verhaal van Bruno, een zoon van een Nazi-commandant, en Shmuel, een Jood die gevangen zit in een concentratiekamp. De twee zijn altijd van elkaar gescheiden door een hek van prikkeldraad, maar worden toch goede vrienden, waardoor hun levens voor altijd met elkaar verbonden zijn, met alle gevolgen van dien.

NieuwsFilm

meest populair