Foto's van Bradley Cooper en mooi fotomodel aan het strand

Foto's van Bradley Cooper en mooi fotomodel aan het strand

De twee bekendheden kunnen het nog steeds heel goed met elkaar vinden.

Bradley Cooper was 4 jaar lang aan het daten met topmodel Irina Shayk, maar in 2019 besloten ze toch een punt achter hun relatie te zetten. Dat betekent echter niet dat ze het niet meer met elkaar kunnen vinden. Sterker nog, de twee brachten tijdens de vakantie tijd met elkaar door.

Cooper, o.a. bekend van Nightmare Alley, heeft een dochtertje met Shayk, Lea (5). De twee beroemdheden proberen hun dochter dan ook zo goed mogelijk te steunen sinds de scheiding, maar dat lukt zo te zien wel.

Foto
Hieronder zie je namelijk de kiekjes die Shayk deelde op Instagram. Het 36-jarige model heeft genoten van haar vakantie. Zo is ze te zien op het strand met haar varkens, maar ook de 47-jarige Cooper heeft het naar de zin. Hij staat ook op een foto, samen met Shayk.



De twee hebben sinds de breuk gewoon een goede relatie gehouden, maar daten wel met andere mensen. Zo deed een tijdje het gerucht de ronde dat Shayk iets zou hebben met Kanye West, terwijl de acteur nu met Huma Abedin zou zijn, een bekende Amerikaanse politica.

Goede relatie
Een anomie bron, die dichtbij de bekendheden staat, zei er het volgende over: "Ze kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden, en dat is ook zeer belangrijk voor hun dochter. Ze proberen de beste ouders mogelijk te zijn en dan helpt het wel wanneer ze zo'n band delen".

Eerder liet Cooper weten dat Shayl nog wel vaker naar zijn filmpremieres komt en dat het heel speciaal is dat zij hem nog altijd steunt.

NieuwsFilm

meest populair