'Army of Thieves'-ster teast haar terugkeer in Netflix-franchise

'Army of Thieves'-ster teast haar terugkeer in Netflix-franchise

Army of Thieves-ster Nathalie Emmanuel teast haar terugkeer in de franchise en hoopt op een reünie met Zack Snyder en Matthias Schweighöfer.

Army of Thieves-ster Nathalie Emmanuel teast haar mogelijke terugkeer in de franchise. De heist comedy uit 2021 diende als een prequel op Zack Snyder's Army of the Dead.


Bekijk de afbeelding

Plot
De film draait om Dieter, die ervan droomt beroemd te worden om zijn kluiskraakvaardigheden. Dieter ziet zijn dromen uitkomen als hij wordt gerekruteerd door Emmanuel's mysterieuze Gwendoline voor een overval om drie kluizen te kraken in drie verschillende banken.



Emmanuel's terugkeer
Tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter opende Nathalie Emmanuel over haar mogelijke terugkeer in de Army of the Dead franchise.

"Ik weet niets over de toekomst van die personages. Ik bedoel, ik heb gefluister gehoord over toekomstige dingen, maar ik kan je niets concreets vertellen over wat er gaat gebeuren, als er al iets gaat gebeuren. Maar ik ben het er helemaal mee eens dat het echt leuk zou zijn voor die twee om weer bij elkaar te komen."


Bekijk de afbeelding

De deur voor Emmanuel's terugkeer naar de Army of the Dead-franchise staat wagenwijd open, want Army of Thieves eindigde met Gwendoline die zichzelf opofferde om gearresteerd te worden zodat Dieter kon ontsnappen, met de belofte dat ze hem zou vinden als ze eenmaal vrij was.

NieuwsFilm

meest populair