Daniel Craig voelt hogere verwachtingen voor 'Knives Out'-vervolg

Daniel Craig voelt hogere verwachtingen voor 'Knives Out'-vervolg

Hoewel hij in het verleden is teruggekeerd naar personages, zoals in de James Bond-franchise, zegt Daniel Craig dat het aankomende "Knives Out"-vervolg "Glass Onion" een ander soort druk en uitdaging bood.

Daniel Craig keert terug als de detective Benoit Blanc in de tweede hedendaagse whodunnit moord mysteries van filmmaker Rian Johnson. Nadat de eerste film, Knives Out, lovende kritieken oogstte en een Oscar kreeg voor zijn scenario, is de verwachting voor het vervolg hooggespannen.


Bekijk de afbeelding

Hogere druk
In een gesprek met Empire om de release van de film te promoten, zegt Craig dat ze ernaar streven om de kwaliteit van de eerste film te evenaren, maar dat ze het moesten doen op een manier die niet "een parodie van zichzelf" wordt.


Bekijk de afbeelding

"Ik heb de afgelopen 15 jaar van mijn leven geprobeerd om dat te doen in een franchise, dus ik ben er niet bang voor. Als je de juiste mensen in de kamer hebt en het juiste talent, dan kun je het doen. Rian is een geniale schrijver en wil niet in herhaling vallen. We willen de mensen ook niet teleurstellen; we willen dat het publiek geniet van de wereld die we in de eerste hebben gecreëerd en vervolgens iets nieuws brengen in deze."



Cast
Dave Bautista, Madelyn Cline, Kathryn Hahn, Jessica Henwick, Kate Hudson, Janelle Monae, en Leslie Odom Jr. zijn de hoofdrollen in "Glass Onion", die het herfst filmfestival circuit zal spelen voor een 23 december première op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair