Deze acteurs zijn bij Marvel in beeld voor 'Fantastic Four'

Deze acteurs zijn bij Marvel in beeld voor 'Fantastic Four'

Deze acteurs en actrices worden genoemd voor de grote Marvel-film.

Jaren geleden werd de film al aangekondigd door Marvel Studios en sinds kort weten we dat Fantastic Four eind 2024 in de bioscopen te zien moeten zijn. Nu zijn er nieuwe geruchten over de acteurs die de hoofdrollen moeten gaan spelen.

Een bekende opkomende scooper die zijn nieuws deelt via Twitter is GreatPhase en nu meldt dit account een aantal namen die op de kandidatenlijst voor de rol van Sue Storm, a.k.a. Invisible Woman zouden staan.

Dit zijn Lily James (Pam & Tommy), Amanda Seyfried (Les Misérables), Phillipa Soo (Hamilton), Jodie Comer (Free Guy), Saoirse Ronan (Little Women) en Vanessa Kirby (Mission: Impossible - Fallout).


You-acteur als Mister Fantastic?
Gisteren verscheen ook het bericht dat acteur Penn Badgley (You) in beeld zou zijn om de rol van Mister Fantastic te gaan spelen. Dat gerucht is echter alweer ontkracht door dezelfde scooper.

Duidelijk is wel dat de geruchten rond de film toenemen. Mogelijk krijgen we volgende maand tijdens D23 meer te horen over de film van Matt Shakman die op 7 november 2024 moet verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair