Ezra Miller nog niet afgeschreven: eerste foto uit zijn volgende film

Ezra Miller nog niet afgeschreven: eerste foto uit zijn volgende film

De acteur is te zien naast Ben Kingsley.

Acteur Ezra Miller staat er niet goed op in de media en dat is niet geheel vreemd. De acteur is meerdere malen in contact gekomen met de politie vanwege onder meer geweldsincidenten en inbraak. En zo zijn er meer rare verhalen rond zijn persoontje/

Volgens de geruchten kijkt Warner Bros. nu aan hoe het verder moet met de grote superheldenfilm The Flash. Het laten verschijnen van de $200 miljoen kostende blockbusters zou mogelijk meer kwaad kunnen doen dan goed.

Eerste blik op Miller en Ben Kingsley als Salvador Dali
Even geleden verscheen het bericht dat de naam van Miller geschrapt zou zijn van de aftiteling van zijn volgende film Daliland, terwijl hij wel in de film te zien is. In die film speelt hij de jonge Salvador Dali, terwijl Sir Ben Kingsley te zien is als de oudere Dali.

Maar dat bericht kan nu in twijfel getrokken worden, aangezien de acteur nu toch wordt gebruikt voor de promotie. Via Vanity Fair krijgen we een blik op zowel Miller als Kingsley.

"We delen scènes, maar we hebben geen echte interactie," vertelde Kingsley aan Vanity Fair. "Ik merkte dat hij volledig opging in het proces om de jonge Dalí te zijn, waarbij hij zijn ziel aan een ander overgaf. Er is een scène waarin hij spreekt en ik zijn woorden uitspreek als een herinnering."

Hieronder de foto's ook met Suki Waterhouse.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair