Hoe blijft Tom Selleck (77) - die detective uit 'Magnum' - toch zo fit en jong?

Hoe blijft Tom Selleck (77) - die detective uit 'Magnum' - toch zo fit en jong?

Tom speelt ook met Donnie Wahlberg in de nieuwe politieserie 'Blue Bloods'

Herinner jij je die serie Magnum P.I. nog met Tom Selleck als die eigenwijze detective? De 77-jarige acteur speelt al jaren in allerlei films en series. Zo zette hij ook zijn personage Jesse Stone neer in verschillende films. En was hij nog een tijdje de oudere vriend van Monica in de serie Friends. Tom speelt op het moment met Donnie Wahlberg in de nieuwe politieserie Blue Bloods.

Tom Selleck heeft nog steeds dat lachje en die goede looks. Er loopt weinig grijs door zijn donkere haren. Hij heeft zijn eigen ideeën over fit zijn en actief blijven. Zo accepteert hij het ouder worden met alles dat erbij komt. Weet jij dat Tom naar zijn zin woont op een heuse boerderij, waar vroeger avocado's werden geoogst? Hij heeft een enorm groot stuk land en houdt zelf een deel bij.

Veel buiten bewegen
Tom vertelt in een interview over hoe hij bezig blijft en het ouder worden tegemoet gaat:
"Ik ga niet graag naar een sportschool. Ik doe veel van het werk op een ranch. Ik knip struiken en plant bomen. Ik heb zelf honderd eikenbomen geplant. Ik denk dat ik bij elkaar duizend bomen zelf geplant heb."

"Mijn relatie en mijn boerderij houden mij scherp. Mijn ranch is mijn retreat. En ik speel graag beach volleybal, softbal en baseball."

"Ik heb nooit mijn haar geverfd en dat zal ik ook nooit doen. Al wordt dat mij steeds aangeraden. Op mijn leeftijd is grijs worden een zegen. Het verzacht alle andere dingen rond het ouder worden. Het is wat het is."

Warm hart
Tom heeft een warm hart. Waar mogelijk geeft hij gul aan anderen. Zo deed hij in de pandemie mee aan de 'tip challenge' en liet een tip van 2.020 Amerikaanse dollar achter in een restaurant. Hij deed er een briefje bij waarop stond:
"Voor jullie, ik houd de tip challenge van mijn vriend Donnie Wahlberg in ere en hoop dat 2020 beter mag worden. Dank jullie wel."

Feit is wel dat Tom Selleck zijn eigen fit-regime heeft gevonden met werk dat hij leuk vindt, veel buiten zijn, bezig blijven en klaarstaan voor anderen. Het volledige artikel in Eat This staat hier. Zijn tv-zoon Donnie Wahlberg kondigde laatst de nieuwe delen van de politieserie aan op Instagram. Dat bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair