Is The Scarlet Witch nu echt voorgoed verdwenen?!

Is The Scarlet Witch nu echt voorgoed verdwenen?!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness schrijver Michael Waldron doet open over de mogelijkheid dat Scarlet Witch echt weg is in de MCU.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness schrijver Michael Waldron gaat in op vragen of Wanda Maximoff al voorgoed weg is in het MCU.


Bekijk de afbeelding

Het lot van een schurk
Er is al veel gezegd over het lot van Wanda in Doctor Strange in de Multiverse of Madness. Aan het eind van de film offert Wanda zichzelf op om een einde te maken aan de schade die ze al heeft aangericht als the Scarlet Witch. Het lot van Wanda is verder onduidelijk.


Bekijk de afbeelding

Eindelijk antwoord?
In een nieuw interview met Empire Magazine, wordt Waldron gevraagd naar de werkelijke status van Wanda, met name of ze voorgoed verdwenen is. Hij is terughoudend met zijn antwoord, niet bereid om iets te onthullen over Marvel's toekomstplannen.

"Ze verwijdert zichzelf van het veld... Voor nu? Voor altijd? We zullen wel zien. Ik zou haar graag weer zien..."


Bekijk de afbeelding

Faken
De MCU is niet nieuw met het faken van sterfgevallen. Het is zelfs een van de meest bekritiseerde onderdelen van de Infinity Saga, na de meervoudige terugkeer van Loki en zelfs Phil Coulson. Daarom is het veilig om te zeggen dat The Scarlet Witch uiteindelijk haar comeback zal maken in de MCU.

NieuwsFilm

meest populair